Het is een drukte van belang op de weerfora. D’r zit kou in de lucht, de luchtdruk boven Scandinavië bouwt op en de straalstroom gaat de goede kant op. Aldus is het een kwestie van tijd voor Erben Wennemars bij Matthijs zit en de grote vraag op tafel ligt of-ie er gaat komen, die Tocht der Tochten. Het antwoord is bekend: ‘Die kans is heel erg klein.’

De festivaldata 
Nee, dan Into The Great Wide Open. Dat gaat ijs en weder dienende volgend jaar wél zijn beslag krijgen te weten op donderdag 29 augustus tot en met zondag 1 september. 

Here Comes The Summer komt op 3, 4 en 5 mei naar Vlieland. In de meivakantie, waardoor scholieren makkelijk mee kunnen.

Verkoopdata
De kaartverkoop voor beide festivals vindt plaats vanaf:

  • Zaterdag 19 januari om 10:00 uur voor Here Comes The Summer. De kaartverkoop van Here Comes The Summer is begonnen. Tickets zijn hier te verkrijgen.
  • Zaterdag 2 februari om 10:00 uur voor Into The Great Wide Open

Het kan zijn dat het druk wordt dus kom vooral op tijd.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.intothegreatwideopen.nl en zijn voor die data ook nog niet beschikbaar. Koop dus geen kaarten via andere partijen dan het officiële verkoopkanaal. De exacte prijzen worden later bekend gemaakt. 

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven kan op verschillende manieren. Door aan te melden voor de nieuwsbrief of door te rsvp'en op de events van Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open.